Menu
Recepty
Žijeme zdravě
Tipy a rady
Výrobky COOP
Soutěže
Prodejny
Newsletter
Náš FB
Letáky a časopisy
Aktuální letáky
Čiperka
COOP Rádce
Archiv Hity Sezony
Archiv COOP Super Cena
Archiv Tip Extra
Archiv Tuty Tip Menu
Archiv ONS Jižní Čechy
Archiv ONS Střední Čechy
Archiv ONS Východní Čechy
Archiv ONS Západní Čechy
Archiv COOP Delikates
Úvod
/
Recepty
/
Zavařování a nakládání
Zavařování a nakládání
Vyberte si z 53 receptů
24 ledna., 2025
Domácí výrobky,
Zavařování a nakládání,
Domácí kvašená zelenina
1 kg zelí (bílého nebo červeného), 6 mrkví, 4 cibule, 2 lžíce soli a 1 lžíce kmínu.
Číst dále »
28 prosince., 2024
Zavařování a nakládání
Naložené sýry
1/2 litru olivového oleje, trochu červené papriky, zelené bylinky (např. pažitka), 1 lžíce celého pepře, 3 stroužky česneku, 600 g sýrů podle chuti (romadúr, balkánský sýr, korbáčik, parenicu, hermelín…), 2 feferonky
Číst dále »
24 září., 2024
Domácí výrobky,
Zavařování a nakládání,
Domácí nakládané zelí
3 hlávky zelí, sůl, kmín a dle chuti: jablka, křen, řepa, mrkev
Číst dále »
8 srpna., 2024
Zavařování a nakládání
Švestková povidla z trouby
2 kg švestek, 2 lžíce octa, 500 g krupicového cukru, 1 lžička mleté skořice, 3 roztlučené hřebíčky, 8 lžic tuzemáku (vyzkoušejte náš tuzemák Mashall)
Číst dále »
28 prosince., 2023
Zavařování a nakládání
Pikantní utopenci
8 špekáčků, 8 lžiček dijonské hořčice, 8 kyselých okurek, 8 malých naložených chilli papriček, 4 stroužky česneku, 4 cibule (žlutá i červená), 2 čerstvé papriky (žlutá i červená), 1 litr vody, 1/2 litru octa, 2 dl černého piva, 1 lžička soli, 2 lžíce cukru, 5 bobkových listů, 1 lžičku celého nového koření, 1 lžičku celého černého pepře a 1 lžičku hořčičného semínka.
Číst dále »
8 listopadu., 2023
Zavařování a nakládání
Mrkvový džem s tuzemákem
1 kg mrkve, 6 citronu (na šťávu), 750 g krystalového cukru, 1 dl tuzemáku
Číst dále »
10 října., 2023
Zavařování a nakládání
Dýňová marmeláda
1,5 kg žluté dýně, 1 kg želírovacího cukru, 1 lžička kyseliny citronové, 1 pravý vanilkový lusk, 1 l vody
Číst dále »
16 června., 2023
Zavařování a nakládání
Lipový med
1/2 kg čerstvých lipových květů, 4 litry vody, 4 lžičky kyseliny citronové, 2 a 1/2 kg cukru
Číst dále »
12 dubna., 2023
Zavařování a nakládání
Marinované artyčoky
Marinované artyčoky jsou výborné především jako příloha ke steakům či rybám.
Číst dále »
Vyhledávání receptů
Zadejte hledaný výraz
Hledat
Rubriky
Příležitosti
Halloween
Narozeniny
Oběd
Pro děti
Pro diabetiky
Pro gurmány
Silvestr
Snídaně
Svačina
Svatba
Valentýn
Vánoce
Večeře
Velikonoce
Zahradní party
Druhy jídel
Bezmasá jídla
Bramborové pokrmy
Dětská jídla
Domácí výrobky
Drůbež
Grilované pochoutky
Houby
Hovězí maso
Luštěniny
Mleté maso
Moučníky nepečené
Moučníky pečené
Nápoje studené
Nápoje teplé
Omáčky a dresinky
Polévky studené
Polévky teplé
Pomazánky
Předkrmy a lehká jídla
Přílohy
Raw
Recepty veškeré
Ryby a mořské plody
Rýžové pokrmy
Saláty
Sladká jídla
Těstoviny
Vánoční pečivo a cukroví
Velikonoční pokrmy
Vepřové maso
Zavařování a nakládání
Zeleninová jídla
Zmrzliny a nanuky
Zvěřina a ostatní maso
Náročnosti příprav
Jednoduché
Náročné
Střední
« Předchozí
1
2
3
4
…
6
Další »