Barva tohoto koktejlu vás okamžitě přenese na některý z exotických ostrovů, do modravé laguny s jemným pískem, šplouchajícím oceánem a ozářené tropickým sluncem. 30 ml vodky Marshall, 30 ml likéru Curaçao, 120 ml citronové limonády, led
Tato světoznámá klasika pochází z floridských pláží a po jeho ochutnání vás tam chuťové pohárky dozajista přenesou. 40 ml vodky Marshall, 20 ml broskvového likéru, 60 ml pomerančového džusu, 60 ml brusinkového džusu, led, pomeranč na ozdobu
Drink na počest anglické královny Marie I. Tudorovny. I té se říkalo krvavá Mary. Stejnojmenný drink má tedy barvu krve, a díky vodce, tabascu a pepři je ostrý jak katova sekera. 45 ml vodky Marshall, 90 ml rajčatového džusu, 15 ml citronové šťávy, tabasco, sůl, pepř, 3 kapky worcestrové omáčky, led, stonek řapíkatého celeru a plátek citronu na ozdobu.
Mandle necháme přes noc louhovat ve vodě. Druhý den vodu slijeme a doplníme čistou. Potom mixujeme na plné otáčky tak dlouho, dokud nevznikne bílý nápoj. Ten přecedíme přes jemné sítko nebo plátýnko. Vzniklé mandlové mléko podle chuti dosladíme medem nebo javorovým sirupem, popř. ochutíme troškou skořice či vanilky. Pít jej můžeme studené i teplé. Poznámka: Mandlovou dužinu nevyhazujeme, ale použijeme pro další pečení.