Rádi pečete, ale pořád máte problém vychytat ideální krém, který by držel tvar, neroztékal se, byl by vhodný i pod potahovou hmotu a přesto měl skvělou chuť? Tak tady ho máte! Na tento skvělý krém na zdobení budeme potřebovat: 2 bílky, špetku soli, 100 g cukru krupice, 115 g změklého másla a 1/8 hrnku vody.
3 l vody, 1 kg krystalového cukru, 1/2 kg rýže, 1 kostka droždí, 50 g rozinek, 6 ks nového koření, 6 ks hřebíčku, 1 vanilkový lusk, kus (asi 5 cm) čerstvého zázvoru, 1 chemicky neošetřený pomeranč, 1 chemicky neošetřený citron
Tyto malé párečky se řadí mezi finger foods, neboli jakousi formu jednohubek, předkrmů. Jsou velmi oblíbené především v Americe, ale zaručujeme vám, že jakmile je jednou vyzkoušíte, nebudou už chybět na žádné vaší akci.