Rádi pečete, ale pořád máte problém vychytat ideální krém, který by držel tvar, neroztékal se, byl by vhodný i pod potahovou hmotu a přesto měl skvělou chuť? Tak tady ho máte! Na tento skvělý krém na zdobení budeme potřebovat: 2 bílky, špetku soli, 100 g cukru krupice, 115 g změklého másla a 1/8 hrnku vody.
Falešný marcipán: 1/4 kg sušeného polotučného mléka, 1/2 kg moučkového cukru, 3 vrchovaté lžíce medu, 2 lžíce vody, 1 lžíce mandlového aroma (např. od společnosti Dr. Oetker), trochu solamylu, 1 až 2 balíčky cukrárenského zeleného želé (také od Dr. Oetker) nebo trochu zelené potravinářské barvy Dále: trochu rozehřáté čokolády, celé neloupané mandle
Snažíte se jíst zdravě bez zbytečných tuků, ale chutě na sladké vás honí neustále? Tento dezert si můžete dopřát třeba každý den naprosto bez výčitek! Kromě toho, že neobsahuje žádné zbytečné kalorie, je také plný bílkovin a nutričně vyvážený, takže se hodí jako ideální svačinka na doplnění energie. A nebo jenom jako mlsání ke kávě. Zkuste ho hned!
Považujete se za pravé milovníky kávy? Pak není nic lepšího, než si jeden šálek uvařit a k němu si vychutnat tento jemný a krémový kávový puding! Budeme potřebovat: 1 a 1/2 hrnku silné kávy, 1/2 hrnku mléka, 1 lžíci cukru krupice, 1 lžíci želatiny v prášku a šlehačku.