Jídlo a vaření

Vyberte si z 157 článků

Zdravá chvilička Petra Havlíčka II.

Ing. Petr Havlíček je známý specialista na zdravou výživu, který spolupracoval například s běžkyní Kateřinou Neumannovou nebo desetibojaři Tomášem Dvořákem a Romanem Šebrlem. Nám zde dnes prozradí, jak začít zdravě žít…
Číst dále »
0 komentářů

Povinně uváděné údaje na potravinách

Výrobci potravin musí na obalu povinně uvádět řadu údajů. Pravidla jsou jednotná pro všechny státy EU, aby to na společném unijním trhu nebránilo volnému pohybu zboží.
Číst dále »
0 komentářů

Proč chléb už není to, co býval?

Také máte ten pocit, že chléb byl dříve chutnější a kvalitnější? Že jste jej mohli jíst i druhý den a nemělo to na jeho kvalitu vliv? Přečtěte si, co za tím stojí…
Číst dále »
0 komentářů

Jak najít dobrou restauraci na gulášek?

Při prázdninovém cestování jsme často projížděli po trase, kterou jsme neznali, a najednou jsme si uvědomili, že máme hlad (a chuť na takový dobrý domácí gulášek). Po několika kilometrech se před námi objevil motorest. Co udělat?
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky