Tipy a rady

Vyberte si z 891 článků

Buďte s námi eco-friendly

Jak můžeme žít v souladu s přírodou? Co jsou největší dary, které musíme chránit a jak to udělat prakticky? Kromě dobrého pocitu ušetříme spoustu peněz a tento krok se logicky podepíše i na našem zdraví.
Číst dále »
0 komentářů

Znáte nějakého food blogera?

Pokrm voní na stole. Ale jen se opovažte sáhnout po příboru a s chutí se pustit do jídla! Dnes už samotnému hodování neodmyslitelně předchází vyladěná fotografie, kterou je nutno sdílet na sociální síti.
Číst dále »
0 komentářů

Jak vybírat maso?

Maso patří mezi jednu ze základních složek lidské potravy. Je tedy nedílnou součástí každodenních nákupů a z rodinného rozpočtu ukrajuje nemalou sumu. Jak investovat finance tak, aby se maso skutečně rozplynulo na jazyku? Rozlučte se s tvrdou podešví na talíři.
Číst dále »
0 komentářů

Privátní značky COOP. Ještě lepší a v novém kabátě.

Všechny privátní značky COOP již řadu měsíců prochází důkladným prověřováním, obměnou i převlékáním do nových obalů. Cíl je jasný. Nabídnout zákazníkům opravdu jen to nejkvalitnější. To, co odpovídá aktuální poptávce, co respektuje zdravý životní styl i životní prostředí, co krásně vypadá, skvěle chutná a neruinuje peněženku.
Číst dále »
0 komentářů

Pamatujete pivní sýr Žumbera?

Jedná se o měkký či polotvrdý sýr zrající pod mazem, který je v závislosti na délce zrání světle béžový až do oranžova. Je výborný s chlebem, máslem a cibulí, zapíjí se jak jinak než pivem. Chuť pivního sýra je poměrně řízná, gurmáni si ji však nemohou vynachválit.
Číst dále »
4 komentáře

Co to je fondue?

Fondue (čteme fondý) je původně švýcarský pokrm z roztaveného sýra, pocházející z 18. století. Tehdy vznikl z praktických důvodů, dnes je považován spíše za gurmánskou událost. Do nádoby naplněné fondue se namáčí jednotlivé kousky jídla napíchnuté na dlouhou vidličku.
Číst dále »
0 komentářů

Poznáváme sýry

Sýry jsou výborné k snídani, k obědu i k večeři, v teplé i studené kuchyni, chutnají k mléku, pivu a samozřejmě k vínu. Víte ale, kdo udělat první sýr, jak vznikají v sýru díry, že kozí jsou nejzdravější a že 4 plátky sýra pokryjí naši potřebu vápníku na celý den?
Číst dále »
0 komentářů

Abeceda sýrů

Dávno pryč jsou časy, kdy největším potěšením českého strávníka byl třicetiprocentní eidam v trojobalu. Nabídkové pulty se prohýbají pod sýrovými bochníky různých velikostí, barev, vůní i chutí. Stačí si jen vybrat, doma zakrojit a slastně vychutnávat!
Číst dále »
0 komentářů

Paletový nábytek – design za pár korun

Nábytek z palet je rok od roku větším hitem. Je dostupný, levný a nabízí originální řešení do interiéru nebo exteriéru. Že ještě doma žádný nemáte? Nechte se inspirovat!
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky