Tipy a rady

Vyberte si z 1212 článků

Bramborové tipy a triky

Jak brambory kupovat, skladovat, kdy je loupat a jak je vařit? A proč bychom je neměli ohřívat v mikrovlnné troubě? To se dozvíte z našeho následujícího textu.
Číst dále »

Jak zužitkovat brambory

Někdy se zkrátka nedaří nanormovat potraviny tak, aby se strávníci najedli a hrnce zůstaly prázdné. Pokud nemáte domácí zvířata, která by zbytky brambor uvítala jako zpestření své krmě, poradíme vám, jak je zužitkovat.
Číst dále »

V kuchyni s dětmi: Zdravé mlsání

Patříte mezi ty šťastné rodiče, jejichž děti baští ovoce a zeleninu s chutí a s nějakou tou čokoládkou či jinou pochoutkou se v pohodě spokojí jen občas za odměnu? Tak to máte kliku, takových šťastlivců totiž moc neznáme.
Číst dále »

Start do nového dne

Všichni známe a od dětství posloucháme poučky o důležitosti kvalitní snídaně, ale každý organismus je jiný a vyžaduje něco jiného. Vytvořit proto řadu vlastních značek zaměřenou na snídaně, to není zrovna lehký úkol. Naše výrobky s logem Nový den vám ale určitě zpříjemní každý den a nemusí to být hned od samého rána.
Číst dále »
28 srpna., 2025

Vyrábíme originální školní potřeby

Do školy či do práce musíme chodit (téměř) všichni, ale proč si nezpříjemnit tento čas tím, že si sami vyzdobíme školní či kancelářské potřeby? Získáme tak originální kousky, které nemá nikdo jiný.
Číst dále »
28 srpna., 2025
Děti, Tipy a rady,

Připravujeme chutné svačinky pro děti

Snídaně je (zejména pro děti školou povinné) základem dne a dopolední svačina by měla být v jejím těsném závěsu. Jak na to, aby se děti ve škole pustily do jídla a nachystaná svačina nezůstala v hloubi školákova batohu?
Číst dále »
21 srpna., 2025
Děti, Tipy a rady,

Vybíráme zájmové kroužky pro děti

Letní prázdniny jsou téměř za námi a naše děti se vrátí do školních lavic. Kromě toho, že budou chodit do školy, budou také navštěvovat zájmové kroužky. Víte ale, jaké jim vybrat?
Číst dále »

Vyrábíme bylinkové oleje

Nakládání do oleje je osvědčený způsob, jak uchovat bylinky na další období. Bylinkový olej se používá ve studené i teplé kuchyni, dochutíme jím zeleninové a těstovinové saláty, můžeme s ním marinovat maso nebo sýr, přidat ke konci smažení či dušení k masu pro zvýraznění chuti.
Číst dále »

Vyrábíme přírodní pleťové masky

Pojďme si připravit pleťovou masku z přírodních surovin. Jde to velmi jednoduše – stačí nám k tomu jen pár kousků ovoce či zeleniny!
Číst dále »

Vyhledávání článků

Rubriky