Tipy a rady

Vyberte si z 1006 článků

Grilování bez chybiček

Kdo by se potil u sporáku, když se dá jídlo pohodlně připravovat na čerstvém vzduchu! Podlehnout kouzlu grilování je snadné. Tentokrát se ovšem podíváme na nejčastější nešvary, kterých se při grilování dopouštíme.
Číst dále »
0 komentářů

Ke grilům!

Vůně masa se v posledních dnech již line okolím a ani vy nechcete zůstávat pozadu? Pořádná krkovička, křupavé kuřátko, zelenina rozplývající se na jazyku nebo třeba i sladké ovoce? Nebojte se experimentů a vrhněte se klidně i do neznámého. Z grilu chutná dobře prostě cokoliv.
Číst dále »
0 komentářů

Grilovaný hermelín třikrát jinak

I když jistě vůně a chuť šťavnatého masa při grilování nemá konkurenci, svou oblibu si čím dál tím více získává také grilovaná zelenina nebo sýry. A v následujícím článku se dozvíte, jak upravit ten nejoblíbenější sýr na grilování do několika netradičních podob, díky kterým se tato pochoutka bude jistě dostávat pravidelně na váš talíř.
Číst dále »
0 komentářů

Děti do kuchyně patří!

Pojďme si posvítit na ty nejmenší kulináře, jimž kuchařská čepice padá do očí a kteří sotva dohlédnou na desku pracovního stolu. Ano, hádáte správně. Budeme kuchtit s dětmi. Ony totiž vaření milují!
Číst dále »
0 komentářů

Učíme děti hospodařit s penězi

Děti by se měly učit hospodařit s penězi už odmala. Proto do velké míry záleží na vás, jak jednou bude váš potomek s penězi zacházet. Jak rozvíjet jeho finanční gramotnost?
Číst dále »
0 komentářů
1 června., 2022
Tipy a rady, Tradice,

1. června = Mezinárodní den dětí

Mezinárodní den dětí (MDD) se sice slaví téměř na celém světě, ale ne všude je to 1. června jako u nás. V tento den, ale i tento víkend se konají různé sportovní a zábavné akce pro děti, nezapomeňte proto se svými ratolestmi někam zajít a pobavit se!
Číst dále »
0 komentářů

Vyrábíme bylinkové oleje

Nakládání do oleje je osvědčený způsob, jak uchovat bylinky na další období. Bylinkový olej se používá ve studené i teplé kuchyni, dochutíme jím zeleninové a těstovinové saláty, můžeme s ním marinovat maso nebo sýr, přidat ke konci smažení či dušení k masu pro zvýraznění chuti.
Číst dále »
0 komentářů

Děláme domácí pizzu

Kdo by ji neznal. Voňavá, křupavá a chuťovým buňkám lahodící pizza. Sice se v českých kuchyních nezrodila, ale můžeme říci, že tady velmi rychle zdomácněla. Určitě každý má proto svůj oblíbený domácí recept, který je pro něj ten nej! A jaký je ten váš?
Číst dále »
0 komentářů

Jak nosit šátky?

Šátky a šály nás ochrání před chladnými poryvy větru na jaře, na podzim a v zimě, anebo sníží riziko zablokované krční páteře z klimatizace v létě. V neposlední řadě mají tu moc doladit náš outfit k dokonalosti. Kolik kousků máte ve skříni vy?
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky