V jarním období nám příroda přináší nejen příliv energie, ale rovněž také první ranou zeleninu jako jsou ředkvičky či saláty. Ty mají výhodu především ve své jedinečné svěží chuti a ohromném množství prospěšných vitamínů.
Tato válcovitá pochoutka – známá také také sójový kmen, suk, špalek nebo tyčinka – se začala vyrábět již na konci 50. let minulého století. Základní složení zůstalo však dodnes téměř stejné (tedy cukr, sójová mouka, tuk, sušené mléko a rumové aroma), přibyly jen nové náplně či příchutě jako kakaová či brusinková.
Oblíbili jste si naše stránky www.coopclub.cz a chcete být informováni o novinkách, které se zde stanou? Není nic jednoduššího než se stát odběratelem našeho newsletteru.
Jeden z nejoblíbenějších moučníků na nedělním stole – to je bábovka. Jistě máte v rodinné kuchařce několik vlastních receptů, které lze podle ročního období ozvláštnit sezónními surovinami. S našimi tipy pak bude vaše bábovka vždy dokonalá.
Naklíčená semínka byla už ve starověku používána jako účinný lék proti různým nemocem. Nakličováním lze získat zdravé klíčky s vysokým obsahem vitamínů, které jsou pro naše tělo potřeba. Pojďte s námi tedy také nakličování vyzkoušet!
Není nad to utrhnout si vlastnoručně vypěstované rajče, zakousnout se do „svého“ jablka, přinést si domů ze zahrady čerstvé květiny. Zvlášť v dnešní době, kdy na nás z cenovek v obchodech jdou mrákoty.