Tipy a rady

Vyberte si z 1195 článků

Jak ušetřit za jídlo?

Za málo peněz, hodně muziky? Potraviny představují v domácím rozpočtu jednu z největších položek. Ne nadarmo se také snažíme právě na těchto položkách ušetřit co nejvíce. Jak to udělat, aby lednice byla plná kvalitních potravin a peněženka nezela prázdnotou?
Číst dále »

Jak vybrat šunku?

Výrobek s názvem šunka musí splňovat požadavky potravinářské vyhlášky. Ze šunky se při nákroji nesmí uvolňovat tuk či voda, plátky se nesmí rozpadat ani praskat či se oddělovat na jednotlivé svaly. Chuť musí být lahodná a přiměřeně slaná.
Číst dále »

VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ 2016

Podívejte se na video, v níž předáváme výherci hlavní cenu – KUCHYNĚ SNŮ V HODNOTĚ 150 000 KČ.
Číst dále »

Dejte plísním sbohem!

Všimli jste si ve své domácnosti malých flíčků na stěně, mezi dlaždicemi nebo v rozích pokoje a lámete si hlavu, co s tím? Pravděpodobně se váš domov stal terčem plísňového útoku. Nedovolte zákeřnému nepříteli, aby ovládl vaše území a vyzrajte na něj s účinnou zbraní. Stačí jen jeden zásah!
Číst dále »

Což takhle dát si gyros či kebab?

Šťavnaté maso doplněné kopou čerstvé zeleniny, jogurtovým dresinkem a bylinkami – to vše zabalené v křupavém pečivu. Komu by se při pomyšlení na takovou lahůdku nesbíhaly sliny! A že jsme podle vás dvěma slovy označili tutéž pochoutku? Ba ne! Pojďte si přečíst, jaký je mezi nimi rozdíl.
Číst dále »

Hledáte práci?

Ať už jsou vaše důvody pro hledání nového zaměstnání jakékoliv, nenechte se aktuální nezaměstnaností přeprat. Hledejte práci tam, kde potenciální nadřízení hledají vás!
Číst dále »

Pečujeme o rty

Kůže na rtech je hodně citlivá a působí na ni negativně různé vlivy jako například zima. Poradíme vám, co dělat, když nás rty pálí či se loupou a jak byste měli o své rty pečovat, aby vypadaly stále zdravě.
Číst dále »

Zubní kosmetika

V jednadvacátém století by se dalo říct, že zuby dělají člověka. Jak na to, aby váš úsměv působil už na první pohled neodolatelným dojmem?
Číst dále »

Trdlo jako pochoutka

Když se řekne trdlo (nebo také trdelník či šmetrdól), ne každému se okamžitě vybaví sladká specialita, kterou můžeme ochutnat převážně na staročeských trzích. Víte, jak tato dobrota vznikla a jak si ji můžete udělat i doma?
Číst dále »

Vyhledávání článků

Rubriky