Tipy a rady

Vyberte si z 1114 článků

Kupujeme mléčné výrobky

Jak praví klasik a text známé dětské písničky: „Výrobky mléčné, to je marné, jsou blahodárné a věčné.“ Pojďte se nyní s námi podívat, jak vybrat skutečně kvalitní výrobek, aby mléčný pramen zdraví skutečně fungoval.
Číst dále »
0 komentářů
31 ledna., 2024
Děti, Tipy a rady,

Co bude na vysvědčení?

Půlrok školy utekl jako voda a pololetní vysvědčení našich ratolestí je tu. Ať už ale děti přinesou domů jakékoliv známky, nesmíme je přestat povzbuzovat, pomáhat jim a podporovat je.
Číst dále »
0 komentářů
31 ledna., 2024
COOP informuje

COOP Ranko spojuje tradici, poctivost a českou kvalitu

Výrobky Ranko netřeba dlouze představovat. Sýry, jogurty, máslo a další skvělé mléčné výrobky z této řady totiž jistě dobře znáte z našich prodejen COOP.
Číst dále »
0 komentářů

Jak udělat dobré knedlíky?

Populární knedlo-zelo-vepřo má své kořeny už v 19. století. Ale nikdo na světě nemá naše proslulé knedlíky s vejci a pochoutkou nad pochoutky je například náš ovocný knedlík. Češi rovněž drží většinu světových rekordů v pojídání knedlíků.
Číst dále »
0 komentářů

Vzhůru do hor. Do českých!

Kvalita lyžařských středisek v České republice rok od roku narůstá. Spolu s tím se rozšiřuje také obliba lyžařského sportu. V přepočtu na obyvatele máme stejné množství aktivních lyžařů jako např. Norové, Rakušané či Švýcaři. Patříte také mezi ně?
Číst dále »
0 komentářů

Domácí zimní balzám na rty

Zima našim rtům moc neprospívá a je proto dobré se o ně v zimním období pečlivě starat. Pojďte si zkusit vyrobit domácí balzám, který budou vaše rty milovat!
Číst dále »
0 komentářů
22 ledna., 2024

Znáte suflé?

Pokud ne, určitě ho vyzkoušejte! Jak už sám název soufflé napovídá, jde o francouzský pokrm. Konkrétně o nadýchaný dezert, který patří i na prvotřídní menu těch nejvybranějších restaurací.
Číst dále »
0 komentářů

Jak na pečení masa

Která hospodyňka by si nechtěla zjednodušit pravidelné postávání u plotny? Pečení masa v troubě je nenáročné a ušetří nám čas i energie. A v pekáči je to pak hotový svátek!
Číst dále »
0 komentářů

Umíte dělat různé druhy knedlíků?

Jestli jste si mysleli, že knedlík může být jen kynutý, houskový, bramborový a ovocný, nebyla to v žádném případě pravda. Přečtěte si s námi následující text a budete žasnout nad tím, kolik knedlíků nabízí nejen naše česká kuchyně, ale i kuchyně našich sousedů.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky