Jsou tu prázdniny a čas dovolených. S nadcházejícími dny volna řeší rodiče stále stejný problém – kam s dětmi, aby nebloudily po sídlišti, aby si užily prázdniny a odpočinuly si od mobilů, tabletů a všech sociálních sítí.
Nemáte v plánu trávit v kuchyni hodiny, ale přesto si rádi dopřejete něco sladkého nebo se chystáte pohostit víkendovou návštěvu? Potom vyzkoušejte naše recepty, které vám nezaberou příliš času a v některých případech nemusíte ani zapnout troubu. Ideální na letní mlsání!
Vydejte se s námi na chuťově pestrou cestu napříč kontinenty. Ve spojení s produkty značky Varoma vznikají jídla, která překvapí jednoduchostí, ale i výbornou chutí.
Proč u všech všudy existuje tolik druhů rýže? Vždyť je snad úplně jedno, kterou z nich použiju do rizota! Chyba lávky! Také u rýže byste měli hledět na to, jaký pokrm chcete připravit, a podle toho zvolit ten správný typ.
Putování rokem tradic, slavností a svátků by opět nemohlo být kompletní bez spolupráce s nakladatelstvím Smart Press a knihy Tradinář autorek Moniky Kindlové a Martiny Boledovičové. Jaké významné dny se pojí se závěrem školního roku a dlouho očekávanou dobou letních prázdnin? Pojďte se spolu s námi naladit na rytmus našich předků.
Když teploty šplhají výš a výš, je čas vytáhnout z mrazáku zbraň nejmocnější, zmrzlinu. Jen málokterý strávník odolá. Dvojnásobně to platí, pokud připravíme zmrzku domácí!
V horkém počasí hledáme osvěžení v jakékoliv podobě. Co třeba překvapit své okolí chutnými a zaručeně osvěžujícími nápoji s puncem neotřelosti a originality?
Marná sláva, mezi bylinkami je levandule královnou. Ta její něžná barva všech odstínů fialové! A ta vůně! Sympatické na ní navíc je, že prý nevoní komárům a molům. K tomu má léčivé a terapeutické účinky. Nemusíme za ní až do Provence, kde jsou vyhlášená levandulová pole, vypěstovat ji můžeme velmi snadno i u nás.