Špagety – těstoviny vaječné sušené
Stručný popis výrobku: Špagety jsou vyrobené tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného zejména z mlýnských obilných výrobků nebo jejich směsí. Při dodržení podmínek uvedených v návodu se nerozvařují, nejsou lepkavé a zachovávají si svůj tvar i po uvaření. Složení výrobku: pšeničná mouka, sušená vejce 2 % Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 364 kcal/1540 kJ 18 tuky celkem 2,3 g 3 z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g 3 sacharidy 72,0 g 28 z toho cukry 2,6 g 3 bílkoviny 11,9 g 24 sůl 0,06 g 1 RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Obiloviny – lepek (pšenice), vejce
Detail produktu »