RANKO

Privátní značky COOP se rozdělují do několika řad - COOP Premium, COOP Quality Standard, Klasik a Naše zdraví.

COOP PREMIUM

Jde o skupinu vlastních značek, v které je zákazníkům nabízeno zboží nejvyšší evropské kvality. Na rozdíl od jiných značek špičkové kvality však výrobky COOP Premium mají pro zákazníka i přijatelnou cenu. Najdete mezi nimi řadu masných, rybích a zeleninových výrobků, výběrové džemy, kvalitní semolinové těstoviny, vybranou kávu i voňavé cappuccino.  

     

 COOP QUALITY STANDARD

Další řada privátních značek s garancí kvality od českých výrobců je určena pro zákazníky, kteří upřednostňují kvalitní a známé značky výrobků a přitom chtějí nakoupit cenově výhodně. Podle účelu, ke kterému tyto výrobky slouží, jsou rozděleny do dalších 21 značek - např. BABYLAND, CLEAN, FORTEL, NOVÝ DEN, KŘUPETO, SLADKÁ TEČKA apod.

KLASIK

Základní řada Klasik zahrnuje zhruba 70 výrobků běžné denní potřeby. Jsou mezi nimi základní potraviny (např. mouka, sůl, rýže, těstoviny) a také nejběžnější drogistické výrobky (toaletní papír, kosmetické kapesníky, prací prášek atd.). Jsou určeny spotřebitelům, kteří dávají přednost nákupu zboží za nejnižší cenu.   

COOP NAŠE ZDRAVÍ

Naše zdraví je nejnovějším přírůstkem mezi vlastními značkami COOPu. Odráží název celého projektu, kdy ve stojanech Naše zdraví naleznete pestrou škálu doplňků stravy, zdravotnických prostředků, kosmetických přípravků, ale také humánních i veterinárních vyhrazených léčivých přípravků. Pro děti pak vitamíny na posílení imunity, přebalovací podložky, bepanthen mast, sirupy na kašel a další zajímavé produkty.

Vyberte si z 92 výrobků

Krémový jogurt bílý s kulturou BiFi

Stručný popis výrobku: Tento jogurt obsahuje mléko, mléčnou bílkovinu, živou jogurtovou kulturu, probiotickou kulturu Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus. Jogurtová složka neobsahuje stabilizátory. Složení výrobku: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium  a Lactobacillus acidophilus  (106/g) Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 68 kcal/283 kJ tuky celkem 3,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,6 g sacharidy 4,6 g z toho cukry 4,6 g bílkoviny 3,8 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny mléko
Detail produktu »

Krémový jogurt bílý s kulturou BiFi XXL

Stručný popis výrobku: Tento jogurt obsahuje mléko, mléčnou bílkovinu, živou jogurtovou kulturu, probiotickou kulturu Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus. Jogurtová složka neobsahuje stabilizátory. Složení výrobku: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium  a Lactobacillus acidophilus  (106/g) Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 68 kcal/283 kJ tuky celkem 3,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,6 g sacharidy 4,6 g z toho cukry 4,6 g bílkoviny 3,8 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny mléko
Detail produktu »

Krémový jogurt broskev s kulturu BiFi

Stručný popis výrobku Tento jogurt obsahuje mléko, mléčnou bílkovinu, živou jogurtovou kulturu, probiotickou kulturu Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus. Složení výrobku mléko, ovocná složka 24 % (broskve 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus  (106/g) Výživové údaje 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 92 kcal/389 kJ tuky celkem 2,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g sacharidy 13 g z toho cukry 13 g bílkoviny 3,2 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko
Detail produktu »

Krémový jogurt jahoda s kulturu BiFi

Stručný popis výrobku: Tento jogurt obsahuje mléko, mléčnou bílkovinu, živou jogurtovou kulturu, probiotickou kulturu Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus. Složení výrobku: mléko, ovocná složka 24 % (jahody 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát šťávy z černé mrkve, koncentrát citronové šťávy, přírodní aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g) Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 88 kcal/368 kJ tuky celkem 2,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g sacharidy 12 g z toho cukry 12 g bílkoviny 3,1 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko
Detail produktu »

Krémový jogurt jahoda s kulturu BiFi XXL

Stručný popis výrobku: Tento jogurt obsahuje mléko, mléčnou bílkovinu, živou jogurtovou kulturu, probiotickou kulturu Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus. Složení výrobku: mléko, ovocná složka 24 % (jahody 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát šťávy z černé mrkve, koncentrát citronové šťávy, přírodní aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g) Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 88 kcal/368 kJ tuky celkem 2,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g sacharidy 12 g z toho cukry 12 g bílkoviny 3,1 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko
Detail produktu »

Máslo (Bohemilk)

Stručný popis výrobku: Jedná se o plnohodnotný mléčný tuk vyrobený ze smetany, který má minimálně 82 % tuku. Máslo obsahuje vitamíny rozpustné v tucích, jako jsou vitamín A, D, E a K. Produkt se vyrábí tradiční metodou, základem jsou výhradně přírodní suroviny, a proto neobsahuje konzervační látky. Již přes tři století je nedílnou součástí našeho jídelníčku, a to jak ve studené, tak i v teplé kuchyni. Po celou dobu patří k základním a oblíbeným potravinám a každým rokem jeho spotřeba stoupá, i přes nástup moderních margarínů. Složení výrobku: mléčný tuk min. 82 % Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 774 kcal/3058 kJ tuky celkem 82 g z toho nasycené mastné kyseliny 55 g sacharidy 0,8 g z toho cukry 0,8 g bílkoviny 0,6 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko (mléčný tuk)
Detail produktu »

Máslo (Mlékárna Čejetičky)

Stručný popis výrobku: Máslo, tuk min. 82 % Složení výrobku: mléčný tuk min. 82 % Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 743 kcal/3056 kJ tuky celkem 82 g z toho nasycené mastné kyseliny 52 g sacharidy 0,7 g z toho cukry 0,7 g bílkoviny 0,6 g sůl 0,02 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko (mléčný tuk)
Detail produktu »

Máslo (Mlékárna Hlinsko)

Stručný popis výrobku: Jedná se o plnohodnotný mléčný tuk vyrobený ze smetany, který má minimálně 82 % tuku. Máslo obsahuje vitamíny rozpustné v tucích, jako jsou vitamín A, D, E a K. Produkt se vyrábí tradiční metodou, jeho základem jsou výhradně přírodní suroviny, a proto neobsahuje konzervační látky. Již přes tři století je nedílnou součástí našeho jídelníčku, a to jak ve studené tak i v teplé kuchyni. Po celou dobu patří k základním a oblíbeným potravinám a každým rokem jeho spotřeba stoupá i přes nástup moderních margarínů. Složení výrobku: mléčný tuk min. 82 % Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 728 kcal/3058 kJ tuky celkem 82 g z toho nasycené mastné kyseliny 54 g sacharidy 0,8 g z toho cukry 0,8 g bílkoviny 0,6 g sůl 0,1 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko (mléčný tuk)
Detail produktu »

Mléko čerstvé polotučné

Stručný popis výrobku: Čerstvé mléko s obsahem tuku 1,5 %. Je dodáváno v plastové láhvi s praktickým širokým uzávěrem pro snadnější manipulaci při vaření. Výrobek naplňuje filozofii produktů ve své nejčistší podobě, bez přídatných látek, stabilizátorů a aromat. Složení výrobku: mléko, tuk 1,5 % Výživové údaje: 100 ml % RHP/100 ml energetická hodnota 46 kcal/192 kJ 2,3 tuky celkem 1,5 g 2,0 z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g 5,0 sacharidy 4,7 g 1,8 z toho cukry 4,7 g 5,0 bílkoviny 3,3 g 6,6 sůl 0,1 g 1,7 RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko
Detail produktu »

Vyhledávání výrobků

Rubriky