VAROMA

Privátní značky COOP se rozdělují do několika řad - COOP Premium, COOP Quality Standard, Klasik a Naše zdraví.

COOP PREMIUM

Jde o skupinu vlastních značek, v které je zákazníkům nabízeno zboží nejvyšší evropské kvality. Na rozdíl od jiných značek špičkové kvality však výrobky COOP Premium mají pro zákazníka i přijatelnou cenu. Najdete mezi nimi řadu masných, rybích a zeleninových výrobků, výběrové džemy, kvalitní semolinové těstoviny, vybranou kávu i voňavé cappuccino.  

     

 COOP QUALITY STANDARD

Další řada privátních značek s garancí kvality od českých výrobců je určena pro zákazníky, kteří upřednostňují kvalitní a známé značky výrobků a přitom chtějí nakoupit cenově výhodně. Podle účelu, ke kterému tyto výrobky slouží, jsou rozděleny do dalších 21 značek - např. BABYLAND, CLEAN, FORTEL, NOVÝ DEN, KŘUPETO, SLADKÁ TEČKA apod.

KLASIK

Základní řada Klasik zahrnuje zhruba 70 výrobků běžné denní potřeby. Jsou mezi nimi základní potraviny (např. mouka, sůl, rýže, těstoviny) a také nejběžnější drogistické výrobky (toaletní papír, kosmetické kapesníky, prací prášek atd.). Jsou určeny spotřebitelům, kteří dávají přednost nákupu zboží za nejnižší cenu.   

COOP NAŠE ZDRAVÍ

Naše zdraví je nejnovějším přírůstkem mezi vlastními značkami COOPu. Odráží název celého projektu, kdy ve stojanech Naše zdraví naleznete pestrou škálu doplňků stravy, zdravotnických prostředků, kosmetických přípravků, ale také humánních i veterinárních vyhrazených léčivých přípravků. Pro děti pak vitamíny na posílení imunity, přebalovací podložky, bepanthen mast, sirupy na kašel a další zajímavé produkty.

Vyberte si z 56 výrobků

Cukrářská poleva tmavá

Stručný popis výrobku: Tabulková kakaová poleva tmavá. Formovaná cukrovinka Složení výrobku: cukr, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový v různém poměru), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (14,8 %), sušená mléčná syrovátka, emulgátory: sójový lecitin E322, E476; aroma Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 551 kcal/2294 kJ tuky celkem 35 g z toho nasycené mastné kyseliny 27 g sacharidy 52 g z toho cukry 51 g bílkoviny 4,0 g sůl 0,05 g vláknina 5,2 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: mléko, sója
Detail produktu »

Fazole bílá

Stručný popis výrobku: Bílá fazole malá Složení výrobku: fazole bílá Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 324 kcal/1370 kJ tuky celkem 1,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g sacharidy 47 g z toho cukry 5,3 g bílkoviny 24 g sůl 0,01 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Může obsahovat cizí slupky a zrna obilovin
Detail produktu »

Fleky těstoviny vaječné

Stručný popis výrobku: Fleky jsou vyrobené tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného zejména z mlýnských obilných výrobků nebo jejich směsí. Při dodržení podmínek uvedených v návodu se nerozvařují, nejsou lepkavé a zachovávají si svůj tvar i po uvaření. Složení výrobku: pšeničná mouka, sušená vejce 2 % Výživové údaje: 100 g %RHP/100 g energetická hodnota 364 kcal/1544 kJ tuky celkem 2,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g sacharidy 72,0 g z toho cukry 2,6 g bílkoviny 12,0 g sůl 0,06 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Obiloviny – lepek (pšenice), vejce
Detail produktu »

Halušky v prášku

Stručný popis výrobku: Bramborové halušky v prášku – sypká směs Složení výrobku: pšeničná mouka, sušené brambory, jedlá sůl, emulgátor: mono-a diglyceridy mastných kyselin, antioxidanty: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, kurkuma Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 338 kcal/1435 kJ tuky celkem 0,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g sacharidy 73 g z toho cukry <0,5 g bílkoviny 8,8 g sůl 2,9 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Obiloviny – lepek (pšenice) Může obsahovat stopy mléka a vajec
Detail produktu »

Hovězí bujón

Stručný popis výrobku: Hovězí bujón – dehydratovaný výrobek, 6 kostek Návod k přípravě: Rozpusťte 10 g v ½ litru vařící vody. Vývar může být použit jako základ pro polévky, omáčky a dušené pokrmy. Může být podáván buď jako čistý bujón, nebo s těstovinami, rýží apod. Složení výrobku: Sůl jedlá, bramborový škrob, palmový a řepkový olej, látky zvýrazňující chuť a vůni (E621, E631, E627), aromata, sušená zelenina (cibule 0,7 %, mrkev 0,5 %, česnek 0,4 %, petrželová nať 0,3 %), barvivo E150c, sušené hovězí maso 1,21 % (hovězí maso 1,12 %, pšeničná vláknina bez lepku, rozmarýnový extrakt 0,004 %), směs koření, pšeničná vláknia bez lepku, kyselina citronová Výživové údaje: 100 ml % RHP/100 ml energetická hodnota 4,8 kcal/20,2 kJ tuky celkem 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,15 g sacharidy 0,43 g z toho cukry 0,01 g bílkoviny 0,1 g sůl 0,9 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, celeru, sóji, hořčice
Detail produktu »

Hrách žlutý půlený

Stručný popis výrobku: Hrách – vhodný pro vegetariány a vegany Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.  Složení výrobku: Hrách žlutý půlený Výživové údaje: 100 g %RHP/100 g energetická hodnota 343 kcal/1450 kJ tuky celkem 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g sacharidy 57,0 g z toho cukry 0 g bílkoviny 22 g sůl 0,05 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Může obsahovat stopy pšenice, mléka, vajec a suchých skořápkových plodů (mandle a lískové ořechy)
Detail produktu »

Jáhly

Stručný popis výrobku: Jáhly. Složení výrobku: Loupané proso seté. Může obsahovat stopy mléka, vajec a suchých skořápkových plodů (mandle, lískové ořechy). Skladujete na suchém a chladném místě, mimo dosah slunečního záření. Návod k přípravě: Přebrané jáhly 2-3x spařte vroucí vodou (odstraní se tak přirozená nahořklá chuť), nasypte do vroucí vody (nebo mléka – dle použití) v poměru 1 díl jáhel a 1,5 dílu vody (mléka) a vařte cca 10-15 minut. Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 359 kcal/1522 kJ tuky celkem 2,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g sacharidy 72 g z toho cukry 0 g bílkoviny 12 g sůl 0 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec a suchých skořápkových plodů (mandle, lískové ořechy).
Detail produktu »

Kolena těstoviny vaječné

Stručný popis výrobku: Kolínka jsou vyrobená tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného zejména z mlýnských obilných výrobků nebo jejich směsí. Při dodržení podmínek uvedených v návodu se těstoviny nerozvařují, nejsou lepkavé a zachovávají si svůj tvar i po uvaření. Složení výrobku: pšeničná mouka, sušená vejce 2 % Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 364 kcal/1544 kJ tuky celkem 2,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g sacharidy 72,0 g z toho cukry 2,6 g bílkoviny 12,0 g sůl 0,06 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Obiloviny – lepek (pšenice), vejce
Detail produktu »

Kuskus

Stručný popis výrobku: Kuskus. Složení výrobku: Kuskus – krupice z tvrdé pšenice, obsahuje lepek. Může obsahovat stopy mléka, vajec a suchých skořápkových plodů (mandle, lískové ořechy). Skladujete na suchém a chladném místě, mimo dosah slunečního záření. Návod k přípravě: K kuskusu přidejte sůl a zalijte vroucí vodou nebo vývarem (pokud použijete vývar, není třeba již solit) v poměru 1 díl kuskusu a cca 1,5 dílu vody. Kuskus nechte odstát pod pokličkou 5 minut. Následně jej promíchejte, aby kuskus zůstal sypký. Hotový kuskus můžete zjemnit kouskem másla. Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 356 kcal/1490 kJ tuky celkem  1,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g sacharidy 69 g z toho cukry 3,3 g bílkoviny 14 g sůl 0,01 g RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny: Pšenice – lepek. Může obsahovat stopy mléka, vajec a suchých skořápkových plodů (mandle, lískové ořechy).
Detail produktu »

Vyhledávání výrobků

Rubriky