Želatina – sypká želírující látka
Stručný popis výrobku: Želatina, sypká želírující látka Návod k přípravě: Obsah sáčku rozmíchejte v 0,3 l vody a za stálého míchání zahřejte k 60 °C. Možno dochutit šťávou, okyselit, osolit. Složení výrobku: želatina živočišného původu (vepřová) Výživové údaje: 100 g % RHP/100 g energetická hodnota 373 kcal/1560 kJ 19 tuky celkem <0,1 g <0,1 z toho nasycené mastné kyseliny <0,01 g <0,05 sacharidy <0,3 g <0,1 z toho cukry <0,1 g <0,1 bílkoviny 91,4 g 183 sůl 0,03 g 0,6 RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) Alergeny:
Detail produktu »