Listové těsto rozválíme, nakrájíme na obdélníky, položíme na plech vyložený pečicím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme dozlatova. Mezitím si ušleháme vejce spolu s krupicovým cukrem do pěny, poté k nim zlehka přesejeme mouku a metličkou vše důkladně promícháme. Mléko spolu s vanilkou přivedeme k varu a horkou směsí (pomalu a za stálého míchání) přelijeme směs vajec, cukru a mouky. Dobře promícháme a ihned vrátíme na teplo. Za stálého míchání pomalu vaříme, dokud krém nezhoustne (asi 5 minut). Poté jej překryjeme potravinářskou fólií (aby se nevytvořil škraloup) a dáme do lednice pořádně vychladnout. Nakonec do studeného krému vmícháme vyšlehanou šlehačku. Nyní si na upečené obdélníky listového těsta navrstvíme hotový krém, přidáme čerstvé maliny (či jahody) a znovu zakryjeme těstem. Takto uděláme tři patra. Podle chuti pocukrujeme moučkovým cukrem a dezert ihned podáváme.