Stručný popis výrobku:

Pizza se čtyřmi druhy sýra – hluboce zmrazený hotový výrobek

Návod na přípravu:

1. Před vlastní přípravou z pizzy odstraňte krycí fólii.

2. Pizzu vložte do střední části trouby rozehřáté na požadovanou teplotu.

3. Zkontrolujte, zda se sýr roztekl a okraje korpusu jsou zbarvené dozlatova.

Elektrická trouba: 230 °C, 10-14 min.

Horkovzdušná trouba: 190 °C, 10-14 min.

Plynová trouba: stupeň 4-5, 10-14 min.

Mikrovlnná trouba: crisp „pizza“ 750 W, 6-10 min.

Pizzu před pečením nerozmrazujte.

Složení výrobku:

pšeničná mouka, rajčatová omáčka 16,2 % (rajčata drcená, pitná voda, extra panenský olivový olej, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, česnek, oregano, cukr), pitná voda, sýr mozarella 11,2 %, sýr eidam 4,8 %, sýr niva 3,8 %, sýr ementál 3,5 % (mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, syřidlo, barvivo: beta-karoten), řepkový olej, cukr, pekařské droždí, jedlá sůl, česnek, petržel, ječný slad

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 239 kcal/999 kJ
tuky celkem 7,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4,1 g
sacharidy 29 g
z toho cukry 4,1 g
vláknina 3,0 g
bílkoviny 11 g
sůl 0,9 g

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Alergeny:

Obiloviny – lepek (pšenice, ječmen), mléko

Může obsahovat stopy vajec