Stručný popis výrobu:

Gothajský salám. Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení výrobku:

vepřové maso 41 %, vepřové syrové sádlo, hovězí maso 15 %, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant: E250), stabilizátor: difosforečnany, trifosforečnany, dextróza, koření, extrakty koření, antioxidant: erythorban sodný, barvivo: sušená šťáva z červené řepy.

Bez lepku.

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 345 kcal/1425 kJ  16
tuky celkem 33,6 g  42
z toho nasycené mastné kyseliny 13,8 g  63
sacharidy 0,1 g  2
z toho cukry 0,1 g  0,8
bílkoviny 10,6 g  18
sůl 1,96 g  21

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)