Stručný popis výrobu:

Gothajský salám, masný výrobek tepelně opracovaný

Složení výrobku:

Vepřové maso 41 %, vepřové syrové sádlo, hovězí maso 15 %, pitná voda, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant E250), stabilizátor: difosforečnany, trifosforečnany; dextróza, koření, extrakty koření, antioxidant: erythorban sodný; barvivo: sušená šťáva z červené řepy

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 345 kcal/1425 kJ
tuky celkem 33,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 13,8 g
sacharidy 0,1 g
z toho cukry 0,1 g
bílkoviny 10,6 g
sůl 1,96 g

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Alergeny: