Stručný popis výrobu:
Gothajský salám, masný výrobek tepelně opracovaný
Složení výrobku:
Vepřové maso 41 %, vepřové syrové sádlo, hovězí maso 15 %, pitná voda, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant E250), stabilizátor: difosforečnany, trifosforečnany; dextróza, koření, extrakty koření, antioxidant: erythorban sodný; barvivo: sušená šťáva z červené řepy
Výživové údaje:
| 100 g | % RHP/100 g | |
| energetická hodnota | 345 kcal/1425 kJ | |
| tuky celkem | 33,6 g | |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 13,8 g | |
| sacharidy | 0,1 g | |
| z toho cukry | 0,1 g | |
| bílkoviny | 10,6 g | |
| sůl | 1,96 g |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)