Stručný popis výrobu:
Trvanlivý fermentovaný masný výrobek
Složení výrobku:
Vepřové maso,vepřové syrové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, jodičnan draselný, stabilizátor E250, dextróza, barvivo: extrakt z červeného vína, sušený koncentrát šťávy z červené řepy E162; přírodní koření, antioxidant: erythorban sodný; extrakty koření, startovací kultura mikroorganismů
Výživové údaje:
| 100 g | % RHP/100 g | |
| energetická hodnota | 498 kcal/2062 kJ | |
| tuky celkem | 44,1 g | |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 17,4 g | |
| sacharidy | 2,9 g | |
| z toho cukry | 0,5 g | |
| bílkoviny | 22,5 g | |
| sůl | 3,5 g |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)