Stručný popis výrobku:
Hrášek – hluboce zmrazený
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Složení výrobku:
hrášek
Výživové údaje:
| 100 g | % RHP/100 g | |
| energetická hodnota | 104 kcal/437 kJ | 5,2 |
| tuky celkem< | 0,5 g | 0,7 |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | 0,5 |
| sacharidy | 13,8 g | 5,3 |
| z toho cukry | 2,3 g | 2,6 |
| bílkoviny | 8,2 g | 16,4 |
| sůl | 0,1 g | 1,7 |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)