Stručný popis výrobu:

Trvanlivý fermentovaný masný výrobek

Složení výrobku:

Vepřové maso,vepřové syrové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, jodičnan draselný, stabilizátor E250, dextróza, barvivo: extrakt z červeného vína, sušený koncentrát šťávy z červené řepy E162; přírodní koření, antioxidant: erythorban sodný; extrakty koření, startovací kultura mikroorganismů

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 498 kcal/2062 kJ
tuky celkem 44,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 17,4 g
sacharidy 2,9 g
z toho cukry 0,5 g
bílkoviny 22,5 g
sůl 3,5 g

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Alergeny: