Stručný popis výrobku:

Sardinky v rajčatové omáčce, řezy ze sledě

Oblast odlovu: FAO 27 – severovýchodní Atlantik

Metoda odlovu: pelagická plovoucí síť

Výrobek může obsahovat kosti.

Složení výrobku:

řezy ze sledě (Clupea harangus, sleď obecný) – 60 %, rajčatová omáčka – 40 % (pitná ovda, rajčatový protlak 6,6 %, cukr, řepkový olej, jedlá sůl, pšeničná mouka, regulátor kyselosti: kyselina octová, koření)

Výživové údaje:

100 g % RHP/100 g
energetická hodnota 179 kcal/747 kJ
tuky celkem 11 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
sacharidy 6 g
z toho cukry 3,7 g
bílkoviny 14 g
sůl 1,2 g

RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Alergeny:

ryby, obiloviny – lepek (pšenice)