Tipy a rady

Vyberte si z 814 článků

Kupujeme mléčné výrobky

Jak praví klasik a text známé dětské písničky: „Výrobky mléčné, to je marné, jsou blahodárné a věčné.“ Pojďte se nyní s námi podívat, jak vybrat skutečně kvalitní výrobek, aby mléčný pramen zdraví skutečně fungoval.
Číst dále »
0 komentářů

K čemu se dá použít mléko?

Věděli jste, že mléko není jen pouhý nápoj, ale může sloužit například i pro čištění skvrn? Dali jsme dohromady rady a tipy, co všechno takové mléko dokáže.
Číst dále »
0 komentářů

K čemu se dá použít majonéza?

Myslíte, že majonéza patří jen do bramborového salátu? Vyvedeme vás z omylu! Dá se použít na spáleniny od slunce, suché lokty či vlasy, nebo třeba na pokojové rostliny.
Číst dále »
0 komentářů

K čemu se dá použít sůl?

Prokázala to už známá pohádka – bez soli se v kuchyni neobejdeme. Sůl je však všestrannou a přitom levnou kouzelnicí. Víte, k čemu všemu ji ale můžeme použít?
Číst dále »
0 komentářů

K čemu se dá použít ocet, zubní pasta, mouka či rýže?

Nezdá se vám, že té chemie kolem nás je někdy až příliš? Určitě nechceme chemické čisticí prostředky zatracovat, ale zkuste si alespoň občas sáhnout po alternativním způsobu čištění. Budete překvapeni, co dokáží takové obyčejné věci jako ocet, zubní pasta, mouka nebo rýže.
Číst dále »
0 komentářů
Září 13., 2019
Tipy a rady, Tradice,

13. 9. = Mezinárodní den čokolády

Podle statistik každý Čech zkonzumuje v průměru asi šest kilogramů čokolády za rok. A jak jste na tom vy? Sníte jí více nebo méně?
Číst dále »
0 komentářů

Domácí čokoládovo-kávový tělový peeling

Pojďme si vyrobit domácí peeling z kávy, kakaa a kokosového oleje. Díky tomuto domácímu tělovému peelingu šetrně odstraníte odumřelé buňky, pokožku jemně promasírujete a navrátíte jí svěží vzhled.
Číst dále »
0 komentářů

Vyrábíme čokoládové mističky

Už vám někdy chutnalo tolik, že jste chtěli sníst i talíř? S následujícím návodem to nebude žádný problém! Pomocí balónku si vytvoříme misku celou z čokolády a věřte, že tím potěšíte nejen děti, ale ohromíte všechny okolo. 
Číst dále »
0 komentářů

Pracujeme s čokoládou

O tom, že čokoláda působí proti stresu a má pozitivní vliv na naše zdraví, asi víte. Protože se s ní dá v kuchyni navíc téměř čarovat, naučíme vás, jak byste s čokoládou měli správně pracovat – jak ji nastrouhat, nasekat, rozpustit, temperovat či jak z ní vyrábět různé ozdoby.
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání článků

Rubriky