Oběd

Vyberte si z 485 receptů

Jarní polévka z medvědího česneku

1 a 1/2 l zeleninového vývaru, 4 menší brambory, 2 svazky medvědího česneku, 1 cibule, 3 lžíce másla, 1 kelímek smetany, muškátový oříšek, sůl, pepř, oříšky na ozdobu
Číst dále »
0 komentářů
Březen 22., 2017
Drůbež

Medová křidýlka s hořčicí

Chutný a rychlý pokrm, který snoubí jemnou chuť medu a výraznou ostrost dijonské hořčice.
Číst dále »
0 komentářů
Březen 22., 2017
Saláty, Těstoviny,

Osvěžující těstovinový salát

300 g těstovin, 200 g eidamu, 200 g šunky, 1/2 okurky, několik cherry rajčátek, několik lžic bílého jogurtu, sůl, pepř
Číst dále »
0 komentářů

Zeleninové rolky s kuřecím masem

12 ks rýžového papíru, 1/2 balení rýžových nudlí, 3 ks kuřecích prsou, 1 okurka, 1/2 ledového salátu, 2 mrkve, čerstvý koriandr, máta, sojová omáčka, sezamový olej, olej, voda
Číst dále »
0 komentářů
Březen 20., 2017
Drůbež

Pálivá kuřecí křídla

12 ks kuřecích křídel, 50 g másla (vyzkoušejte naše máslo Ranko), 4 lžíce olivového oleje, 3 stroužky česneku, 5 lžic kvalitního kečupu (doporučujeme náš jemný kečup Dle Gusta), 2 lžíce worcestrové omáčky, trochu pálivé mleté papriky nebo chilli, čerstvě mletý pepř
Číst dále »
0 komentářů
Březen 16., 2017
Zvěřina a ostatní maso

Irish stew (irský guláš)

Irish stew je tradiční irský pokrm, který si zakládá především na kvalitě surovin. A kdy jindy si ho doma připravit, než na den svatého Patrika!
Číst dále »
0 komentářů
Březen 14., 2017
Těstoviny

Špagety se špenátem a osmaženou slaninou

1 balení špaget (400 g), 4 lžíce olivového oleje, 1 větší cibule, 250 g čerstvého špenátu (popř. balíček mraženého, ne však drceného), 2 lžíce másla, 3 stroužky česneku, 150 ml smetany, sůl, pepř, trochu citronové šťávy, 200 g slaniny
Číst dále »
1 komentář
Březen 13., 2017
Bramborové pokrmy

Irské bramborové placky BOXTY

Boxty jsou typické irské bramborové placičky, které se skvěle hodí ke snídani s nakyslou jablečnou omáčkou, s osmaženou slaninou, klobáskou, volským okem,nebo míchanými vejci.
Číst dále »
0 komentářů

Anglický tradiční masový koláč – Shepherd’s Pie

To co je pro nás svíčková, to může být pro angličany masový koláč (Shepherd’s Pie). Ten se sice originálně dělá z jehněčího masa. To ale není tak často k sehnání, takže v našich zeměpisných šířkách můžete využít i jiné mleté maso – třeba hovězí. Výsledek bude stejný – perfektní a jednoduchý oběd, ale taky něco nového pro celou vaši rodinu
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání receptů

Rubriky