Halloween

Vyberte si z 36 receptů

Prosinec 4., 2018
Nápoje teplé

Domácí svařené víno s pomerančem

Na svařák najdete zaručeně mnoho receptů. Vyzkoušejte tuhle osvědčenou klasiku, která je skvěle vyvážena a nepřivodí vám trpkou chuť na jazyk, ale lahodně pohladí a zahřeje i v těch nejstudenějších dnech.
Číst dále »
0 komentářů
Říjen 25., 2018
Polévky teplé

Dýňová polévka se zázvorem

1 kg očištěné dužiny z dýně, 2 rajčata, 2 lžíce másla, 1 cibule, 4 stroužky česneku, kousek čerstvého zázvoru, 1 lžíce kari, 1 l kuřecího nebo zeleninového vývaru, 150 ml smetany na šlehání, sůl, mletý pepř, citronová šťáva, trochu cukru, pražená a osolená dýňová semínka (nemusí být)
Číst dále »
0 komentářů
Říjen 25., 2018
Moučníky pečené

Dýňové muffiny

1 šálek pyré z muškátové dýně, 1 šálek polohrubé mouky, 1/2 šálku ovesných vloček, třtinový cukr, sůl, skořice, mletý zázvor
Číst dále »
0 komentářů

Dýňová kaše

1 kg moučnaté dýně, sůl, 3 stroužky česneku, 300 ml mléka, máslo, strouhaný muškátový oříšek
Číst dále »
0 komentářů
Říjen 25., 2018
Moučníky pečené

Dýňový dort

Těsto: 250 g celozrnné hladké mouky, 2 lžíce třtinového cukru, špetka soli, nastrouhaná kůra z 1/2 chemicky neošetřeného (bio) citronu, 125 g másla, 1 vejce Náplň: 1 menší dýně hokkaido, 5 lžic javorového sirupu (popř. medu), 2 lžíce zakysané smetany, šťáva z 1/2 citronu, 2 vejce, trochu mleté skořice Dále: kousek másla (na vymazání formy), šlehačka nebo zakysaná smetana (k podávání)
Číst dále »
0 komentářů

Dýňové pyré

1 větší dýně, 3 lžíce másla, 4 lžíce cukru, voda
Číst dále »
0 komentářů
Říjen 23., 2018

Dýňové noky s parmazánem

1 kg dýně, 250 g hladké mouky, 2 vejce, 120 g másla, olivový olej, 100 g parmezánu, olej na smažení, bylinky, sůl, pepř
Číst dále »
0 komentářů

Bramborová kaše s dýní

600 g brambor (moučný typ C), 2 petržele, 1 větší dýně (asi 2 kg), 200 ml teplého mléka, 30 g rostliného tuku, 50 g másla, sůl, 1lžička kari
Číst dále »
0 komentářů
Říjen 16., 2018
Moučníky pečené

Dýňové brownies

Perfektní podzimní dezert, který provoní celou vaši kuchyni a jistě se po něm velmi rychle zapráší!
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání receptů

Rubriky