Ryby a mořské plody

Vyberte si z 41 receptů

Září 24., 2018
Ryby a mořské plody

Pečený losos s grepem

2 kousky lososa, sůl, trochu bílého pepře, kousek másla, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 červený grep, 1 dl grepového džusu, zelený salát (na ozdobu)
Číst dále »
0 komentářů
Srpen 20., 2018
Ryby a mořské plody

Treska na česneku a rajčatech

400 g filé z tresky, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce olivového oleje, 4 stroužky česneku, 1 středně velká cibule, 1 plechovka loupaných konzervovaných rajčat, 1 lžíce sekaných bylinek (např. petrželka, bazalka či tymián), sůl, trochu cukru
Číst dále »
0 komentářů
Červenec 10., 2018
Ryby a mořské plody

Losos s červeným rybízem

2 porce lososa, 1 lžíce barevného pepře, 3 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, trochu cukru, trochu vinného octa, sůl, hrst čerstvých špenátových lístků, hrstička čerstvého červeného rybízu (popř. 2 lžíce rybízu jako brusinky)
Číst dále »
0 komentářů

Zdravý rybí burger (fishburger)

300 g kvalitního rybího filé, trochu soli, 1 lžička koření na ryby, 2 vejce, 2 lžíce mléka, strouhanka z toastového chleba, trochu oleje na opečení karbanátků, 4 celozrnné housky, listy zeleného salátu, 1 rajče, 1/2 červené cibule, domácí tatarská omáčka, klíčky či naklíčená semínka (nemusí být)
Číst dále »
0 komentářů

Domácí rybí prsty (rybičky)

Rybí prsty (rybičky): 4 až 5 brambor, 2 vejce (na uvaření), 300 ml mléka, 1 malá cibule (do mléka), 3 hřebíčky, 1 bobkový list, 200 g filetu z lososa, 200 g filetu z bělomasé ryby (treska, pangas, makrela apod.), 50 g másla, 1 cibule (na osmažení), 1 lžíce worcesterské omáčky, sůl, mletý pepř, čerstvá zelená petrželka, hladká mouka, 2 vejce (na trojobal), strouhanka Dále: mražená zelenina (např. směs hrášek, kukuřice, mrkev, brokolice), kousek másla, sůl
Číst dále »
0 komentářů
Březen 16., 2018
Ryby a mořské plody

Candát s rozmarýnem

4 filety z candáta, 1 dl bílého vína, 2 dl zeleninového vývaru, 40 g másla, 4 až 5 ks snítek čerstvého rozmarýnu, sůl, hladká mouka na obalení, mletý pepř, 1 citron
Číst dále »
0 komentářů
Březen 16., 2018
Ryby a mořské plody

Losos se zeleninou

2 kousky lososa, 1 cibule, 250 g fazolových lusků, 150 g mrkviček, trochu olivového oleje, 3 lžíce bílého vína (např. Árie), 2 dl zeleninového vývaru, trochu zakysané smetany (vyzkoušejte zakysanou smetanu Ranko), sůl, mletý bílý pepř, citronová šťáva, čerstvý kopr
Číst dále »
0 komentářů
Prosinec 22., 2017
Ryby a mořské plody

Pečený pstruh s omáčkou pesto

2 pstruhy, šťáva z 1 citronu, sůl, kmín, máslo, olivový olej, 6 lžic bazalkového pesta, 2 rajčata, zelená petrželka na ozdobu, citron na ozdobu
Číst dále »
0 komentářů
Prosinec 21., 2017
Ryby a mořské plody

Smažený kapr s česnekem

1 očištěný kapr (rozdělený na podkovy), 3 stroužky česneku, sůl, mletý bílý pepř, trochu drceného kmínu, hladká mouka, 2 vejce, strouhanka, olej a máslo na smažení, 1 citron, zelená petrželka na ozdobu
Číst dále »
0 komentářů

Vyhledávání receptů

Rubriky